Mini Pomeranian Trpasličí Špic

Mini Pomeranian Trpasličí Špic. Uši mají tenké a špičaté. Líščia hlava, šibalské oči a špicaté odstávajúce uši dávajú špicovi typický roztopašný výzor.

Mini pomeranian a Německý špic s PP Německý špic
Mini pomeranian a Německý špic s PP Německý špic from www.psi-inzerce.cz

Na jakoukoli změnu ve svém prostředí reaguje hlasitým a výrazným štěkotem, což může být pro majitele někdy nepříjemné. Nabízím na krytí 1,5 ročního (nar. Naši pejskové jsou součástí rodiny a proto při chovu dbáme nejen na jejich vzhled, ale také klademe důraz na zdravotní stránku.

Naši Pejskové Jsou Součástí Rodiny A Proto Při Chovu Dbáme Nejen Na Jejich Vzhled, Ale Také Klademe Důraz Na Zdravotní Stránku.


Velkou výhodou je, že ho můžete snadno přenášet, například do. Zatímco trpasličí špic má postavu jemnějšího rázu s tenkými končetinami. Tímto plemenem je trpasličí špic/pomeranian.

Pozrime Sa Teda Tomuto Plemenu Poriadne Na Zúbok, A…


Užívá si dlouhé procházky v mírném tempu. Začalo to získáváním informacím o tomto plemeni a hledáním chovatele. K dispozici jsou 2 ženy a 2 muži.

Ponúkam Na Krytie 1,5 Ročného (Nar.


Trpasličí, malý, stredný, veľký a vlčí. Psí plemeno pomeranian se řadí ke skupině německých špiců. Mini psik na predaj.viac info telefonicky.

Na Počátku Roku 2014 Jsme Si Pořídili Našeho Prvního Pomeraniana.


Navzdory své malé velikosti není trpasličí špic gaučový povaleč. Hľadáme pre neho psiu slečnu (nemecký špic trpasličí, malý, stredný a pod.). Pomeranian nebo také německý špic trpasličí je velice temperamentní a hravý pes.

Je Velmi Inteligentní, Šikovný A Hravý.


Toto učenlivé, živé plemeno milej povahy je vzhľadom k svojej veľkosti niekedy až príliš trúfalé. Úplne presne tak vystihuje jeho špicaté ušká a noštek, aj výborné vlastnosti špica ako pozorného strážcu. Srsť trpasličieho nemeckého špica sa vyvíja 3 roky, až po tomto čase je pes v najkrajšej srsti.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form