Satılık Pomeranian Dişi

Satılık Pomeranian Dişi. 2 yildir bakmiş olduğum secereli̇ pomerani̇an boo köpeği̇mi̇n yavrularini ücretli̇ sahi̇plendi̇receği̇m. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Satılık Pomeranian Boo Teddy Bear Yavrular 236454
Satılık Pomeranian Boo Teddy Bear Yavrular 236454 from bikopek.com

Cep 507 029 99 71. Satılık pomeranian boo teddy bear yavrular. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sağlık Kontrolleri Ve Günü Gelen Aşıları Zamanında Yapılmaktadır.


Irk garantili altın rengi beyaz pomeranian yavruları. Son kalan yavru ve yetişkin kediler acil. Evcililanlar.com sitesi asla hayvan satışı veya sahiplendirme yapmamaktadır.

2 Yildir Bakmiş Olduğum Secereli̇ Pomerani̇an Boo Köpeği̇mi̇n Yavrularini Ücretli̇ Sahi̇plendi̇receği̇m.


Satılık pomerian boo fiyatlarından bahsedecek olursak, şehirden. Fotoğraflar güncel yavrulara aittir *** pomeranian boo safkan yavrularımız ve yetişkinlerimiz için bize ulaşabilirsiniz yavrularımız pasaportlu, karne. Poomeranian boo, adını yetiştiği pomeranya’dan alan bu köpek ırkı son derecede neşeli ve hayat dolu bir köpek ırkı olup kabarık tüyleri, sevimli yüzü ve minik cüssesi ile görenleri kendisine adeta aşık edecek yapıda olan bir köpektir.güvenilir ve kaliteli bir platformda satılık pomeranian boo ilanları ve.

Satılık Di̇şi̇ Erkek Pomerani̇an Boo Yavrularimiz Gelmi̇şti̇r Yavrusu Ve Di̇şi̇ Erkek Pomerani̇an Boo Yavrularimiz Gelmi̇şti̇r Sahiplendirme Ilanları Arasından Ücretsiz Di̇şi̇ Erkek Pomerani̇an Boo Yavrularimiz Gelmi̇şti̇r Sahibi Olabilirsiniz.


5199 sayılı yasaya göre gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı ruhsat ve kontrollerine tabi olunması gerekmektedir. Satılık sahibinden tatlı dişi yavru yavrusu ve sahibinden tatlı dişi yavru sahiplendirme ilanları arasından ücretsiz sahibinden tatlı dişi yavru sahibi olabilirsiniz. Fci̇ evraklı dişi yavrumuz satılık pomeranian boo köpeğimiz yeni yuvasına gönderilmek üzere hazır.

Bir Cevap Yazın Cevabı Iptal Et.


Hayvanilanlari.com kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, evcililanlar.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kanunen ve sağlık açısından 2. Sitemizde hem satılık hem de sahiplendirmeye yönelik ilanlara anında erişim sağlayabilirsiniz.

Teddy Bear Ayı Surat Pomeranian Boo Yavrularımız Erkek Aylık İstanbul 05.02.2022 Görüşülür;


Bilinen üretici ve tayland dan özel, belgelerle getirecek kişilerden alınız ! 22 aylık pomerian teddybear dişi daha önce doğum tecrübesi vardır fci scr belgelidir bilgi için lütfen arayın. Teddy bear pomeranian boo yavrularımız 0543 223 4403.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form