Malamut De Alaska Adoptie

Malamut De Alaska Adoptie. Urmeaza sa facem primul vaccin,asadar suntem pregatiti sa ne cunoastem.pentru detalii sunati la nr 0744887266. 2 catei de curte simpatici de 2 luni crescuti de 3 copii super simpatici.

Eğitimli Alaska Malamut KÖPEK DÜNYASI 93027
Eğitimli Alaska Malamut KÖPEK DÜNYASI 93027 from www.kopekdunyasi.com

Malamut de alaska.sunt cei mai mari cain de sanie, recomandati acelora dintre dumneavoastra care le pot asigura un regim optim de miscare.sunt caini mari, echilibrati si loiali stapanului lor. Malamut de alaska pui adoptie. Metis husky/malamut, tanar, cuminte si afectuos.

Malamute In Categoria Caini, Pisici;


Malamut de alaska malamutul este un caine foarte loial, prietenos si atasat de om, in special de copii. Se dă doar in arad si imprejurimi. In addition, there are differences in the head.

Blana Sa Trebuie Periata Saptamanal, Chiar Mai Frecvent In Timpul Sezonului De Naparlire.


X intrebari si raspunsuri vezi detalii. Se da spre adoptie unei familii care poate sa îl țină și in casa și în curte, fl fiind obișnuit în casa. Urmeaza sa facem primul vaccin,asadar suntem pregatiti sa ne cunoastem.pentru detalii sunati la nr 0744887266.

Malamut De Alaska Este Una Din Rasele Canine Cele Mai Vechi.


Este foarte inteligent, dar foarte independent si incapatanat, cu o personalitate puternica, foarte independent. Malamut de alaska de vanzare. Dau spre adoptie malamut de alaska, adult, exemplar superb, cu pedigree, numai iubitorilor de animale!… x intrebari si raspunsuri vezi detalii.

Bobtail Sau Ols English Seepdog;


Îmi folosește datele personale în conformitate cu declarația de confidențialitate și politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.s.c. El este jupiter un catel de 5 luni. Tarcea bihor telefon validat 14 februarie

Boulder County, Louisville, Co Id:


Malamute in categoria animale de companie; Vând căței malamut de alaska rasă pură de 8 săptămâni, vaccinați, deparazitați c. Ofer caine metis (malamut de alaska cu lup) caini, pisici caini gratuit sabareni azi gratuit:

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form