Malamut De Alaska Alb Pur

Malamut De Alaska Alb Pur. The giant alaskan malamute is a selectively bred malamute that exceeds 100 pounds in weight. Malamut de alaska de vanzare.

Alaskan Malamut/Schäferhund Mischling Condor die
Alaskan Malamut/Schäferhund Mischling Condor die from www.deine-tierwelt.de

Este un caine de talie mare, robust, musculos cu membre puternice cu labe scurte si bine legate care le permit sa se deplaseze pe zapada fara sa se afunde in ea. Vand pui rasa malamut de alaska (1 mascul & 3 femele), in varsta de 1 luna si jumatate. Malamut de alaska de vanzare.

În Exuberanța Lor, Pot Accidenta Din Greșeală Un Copil.


This breed is slightly longer than tall, and is heavy boned and compact, designed for strength and endurance. Historically giant malamutes were bred to pull heavy goods between cities throughout alaska. Malamut de alaska talie mare, rasa pură garantată, se oferă garantie veterinar.

Named After The Native Innuit Tribe Called Mahlemuts, Who Settled Along The Shores Of Kotzebue Sound In The Northwestern Part Of Alaska.


The alaskan malamute (/ ˈ m æ l ə ˌ m j uː t /) is a large breed of dog that was originally bred for their strength and endurance to haul heavy freight as a sled dog and hound. Malamut de alaska de vanzare. Pot să fie complet albi.

Malamut De Alaska Este Un Caine De Talie Mare, Musculos Si Cu O Constitutie Robusta, Cu Membre Puternice Cu Picioare Bine Legate Terminate In Labe Late Care Le Permit Sa Se Deplaseze Pe Zapada Fara Sa Se Afunde In Ea.


Aceste animale traiau predominant pe picior egal cu companionii lor umani, muncind, vanand foci si ursi polari.blana este bicolora, gri cu negru sau alb cu negru ; Malamut de alaska talie mare, rasa pură garantată, se oferă garantie veterinar. Atat parintii , cat si puii sunt vaccinati si deparazitati.

Capul Este Lat, Usor Rotunjit Intre Urechi, Botul Apare Pregnant, Mare Si Puternic Iar Nasul Poate Fi Alb, Negru Sau Maroniu Malamutul De Alaska Este Una Din Rasele.


In the puppies’ parentage, going back 3 generations, earned an akc conformation. Burta lor este întotdeauna albă, cu alb pe picioare, labe şi pe cap la mască. This litter has at least one dog.

Capul Este Lat, Usor Rotunjit Intre Urechi, Botul Apare Pregnant, Mare Si Puternic Iar Nasul Poate Fi Alb, Negru Sau Maroniu


Malamut de alaska sau alaskan malamute. Sunt caini nordici, ceea ce inseamna ca se trag din lupul arctic. De la gri deschis la nuanţe de negru sau de la auriu la nuanţe de roşiatic.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form