Malamut De Alaska Romania

Malamut De Alaska Romania. Sunt cei mai mari caini de sanie, recomandati acelora dintre dumneavoastra care le pot asigura un regim optim de miscare.sunt caini mari, echilibrati si loiali stapanului lor. Cu 30+ zile în urmă.

Malamut de Alaska Ingrijire și temperament Dulau.ro
Malamut de Alaska Ingrijire și temperament Dulau.ro from dulau.ro

Se dă doar in arad si imprejurimi Vand pui de malamut de alaska, cu varsta de 1 luna. De la gri deschis la nuanţe de negru sau de la auriu la nuanţe de roşiatic.

Poze Malamut De Alaska, Rase Caini, Caini De Rasa Medii, Caini Ciobanesti Talie Mare, Catei De Apartament Talie Mica, Imagini Caini, Rase De Catei Romanesti


If playback doesn't begin shortly, try restarting. Daca sunteti in cautarea unui malamut de alaska de inalta calitate genetica, ati ajuns pe websiteul care trebuie. Este o combinație de ciobănesc german cu malamut de alaska.

Se Dă Doar In Arad Si Imprejurimi


Atasata in continuarea coloanei vertebrale de la nastere; Este un caine de talie medie, musculos, fromat dreptunghiular, puternic. Media in category alaskan malamute.

The Following 97 Files Are In This Category, Out Of 97 Total.


In cele ce urmeaza voi incerca sa schitez un portret al unui malamut tipic. Alaska malamut rot braun.jpg 614 × 994; Malamut de alaska de vanzare.

Malamut De Alaska (17) Lup Cehoslovac (15) Affenpinscher (13) Bulldog American (11) Ciobanesc Romanesc (11) Dog De Bordeaux (11) Puli (11) Ciobanesc Alb Elvetian (9) Mastino Napoletano (9) Bobtail (7) Cavalier King Charles (6) Brac (5) Komodor (5) Rhodesian Ridgeback (5) Border Terrier (4) Epagneul Breton (4) Airedale Terrier (3) Airdale.


Pe aceasta pagina vorbim despre frumusetea acestei rase. El este jupiter un catel de 5 luni. Durata de viață medie :

Alaskan Malamute (Brown).Jpg 1,922 × 1,218;


Then we thought that “the only thing better than a malamute, is two!” Cu toate ca este cea mai grozava rasa :p, unii dintre noi ar putea gasi o seama din calitatile ;) lor. So we bought an alaskan malamute puppy.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form