Golden Husky Kırması Özellikleri

Golden Husky Kırması Özellikleri. Sibirya kurdu için zeki, uyanık, eğlenceli, bağımsız zaman zaman inatçı ve yaramaz gibi her telden özelliğe sahip olduğunu söylemeliyiz. Kırmızı ve çikolata da golden’ın ortak renkleridir, ancak bunlar safkan olarak görülmez.

Farklı Irk Köpeklerin Çiftleştirilmesine 20 İlginç Örnek
Farklı Irk Köpeklerin Çiftleştirilmesine 20 İlginç Örnek from www.petgunlugu.com

Zarif, asil duruşu atletik yapısı ile birleşmektedir. Her iki cinsin de birkaç benzer özelliği vardır ve bazı farklılıklar. Yüzü ve vücudunun altı kısmi beyaz, kalan kısımlar kurt grisinden gümüş griye ya da kum sarısından siyaha kadar değişiklik gösterir.

🔸 Enerji Ihtiyacı Fazla Olduğu Için Hareket Etmeyi Çok Sever.


Altın rengi, sarı, krem tonlarında göz alıcı tüylere sahiptir. Yabancılara karşı kuşkucudur, bu nedenle güvenli ve çitlerle çevrili bir alanda ya da koruyucusu olduğu. Kaldırması kovması mükemmel 4 yaşında erkek tavşandan başka bişeye gitmez 4*4lük.

Bu Amaç Uğruna Çeşitli Oyunlarla Sürekli Kendini Ön Plana Çıkarır.


• 360 mbit/s’ye kadar video performansı. Husky golden retriever mix lucy the mixed breed puppies. But, it’s generally accepted that the breed began in the united states as a small hound dog that closely resembled a basset hound or a dachshund, with.

Genetik Göz Problemleri Husky Cinsi Köpekler Için Oldukça Yaygındır.


Kırmızı ve çikolata da golden’ın ortak renkleridir, ancak bunlar safkan olarak görülmez. 🔸 diğer köpeklerle arası oldukça iyidir. Tek isteği sürekli olarak ona sevgi verilmesi ve onunla ilgilenilmesidir.

🔸 Halk Arasında Golden Olarak Tanımlanan Golden Retriever Köpekler Oldukça Sevgi Dolu Olan Köpeklerdir.


Fransız buldog yavru köpek, ingiliz buldog yavru köpek, golden retriever köpek, golden köpek, çowh çowh çin aslanı köpek, sert köpekler, ısıran köpekler, bekçi köpekleri, alan koruma köpekleri, arama kurtarma köpekleri, malinois anti terör köpeği, cing cars cavalier köpek. Çevik ve atak olmakla birlikte kondisyonları da çok yüksektir. • 2 dahili sürücüde 32tb’a kadar yerel depolama.

Öyleyse Onları Birlikte Çaprazlayın Ve Kalpte Büyük Tüylü Yumuşaklar Olan Ama Arsız Bir Vahşi Tarafı Olan Daha Sevimli Yavrular Elde Edin!


Irkı gereği suda oynamak onun için harika bir eğlencedir. Sibirya kurdu için zeki, uyanık, eğlenceli, bağımsız zaman zaman inatçı ve yaramaz gibi her telden özelliğe sahip olduğunu söylemeliyiz. Golden retriever’lar ısırma içgüdüsü olmayan nadir köpeklerden biridir.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form