Spitz Yavruları Fiyat

Spitz Yavruları Fiyat. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Çiftligimizdeki bütün yavrularımızın gününe göre aşılamaları ve parazitleri yapılıp sizlere o şekilde teslim edilmektedir.

SPİTZ YAVRULAR RESMİ ÜRETİCİDEN 238243
SPİTZ YAVRULAR RESMİ ÜRETİCİDEN 238243 from bikopek.com

Satılık spitz yavrusu arayanlar firmamızdan istedikleri yavruları bularak satın alabilirler. Apartman hayatına ve bahcede yaşamaya uyum sağlar. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.

Satılık Spitz Yavruları 05412625843 Mini Spitz Özellikleri Apartman Yaşamına Uygun Akıllı, Sevecen Ve Eğitimi Kolay Bir Irktır.


Pomeranian boo köpekleri neşeli ve şen bir hayvan olup adını pomeranya'dan almaktadır. Köpek ilanları spitz kategorisinde 15 ilan bulundu. Bursa köpek eğitim merkezi ailesi olarak 20 yıllık üretim tecrübemizle siz hayvan severlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız.

Satılık Spitz Yavrusu Arayanlar Firmamızdan Istedikleri Yavruları Bularak Satın Alabilirler.


Ücretsiz kargo ile gönderim yapılır. Bu rakamların farklılık nedenlerini yazımızda hemen aşağıda detayları ile paylaşıyoruz. +90 (532) 682 42 05.

İlanlarımızda Temsili Resim Kullanılmaz , Japon Spitz Özellikleri Hem Görüntüsü Hem Karakteriyle Mükemmel Bir Köpektir.


• 5,200 $ 63,000 tl. Akita inu fiyat aralığını etkileyen faktörler öncelikle bu ırkın amerikan akita ve japon akita olarak sınıflanması etkilemekle birlikte diğer önemli neden ise şecere ve cinsiyet. Satılık japon spitz fiyatlarıjapanese spitz cinsi köpekler canlı, neşeli, gözü pek, mağrur ve çok zeki olan bu ırk, sahibine karşı çok sevecen olmakla birlikte, tüm şpitz grubu köpekler gibi, yabancılara kuşkuyla yaklaşır.

Satilik Safkan Akita Inu Japon Yavrulari Akita, Köpek Irklarında Spitz Tip Dediğimiz En Büyük Japon Köpek Türüdür.


Satılık spitz yavrularını görmek ve hakkında bilgi almak için, diğer ırk garantili her cins köpekler için irtibata geçebilirsiniz. Safkan japon aki̇ta i̇nu yavrularımızın ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Bunun yanı sıra ırkın safkan olup olmadığı da fiyatları doğrudan etkileyen faktörler arasında yer alır.

Yalnızca Evcil Hayvan Olarak Kullanılabilen Köpek Yavruları 18.000 Ila 38.000 Rubleye Mal Olmaktadır.


Pomeranian ırkının fiyatları, cins, renk ve cinsiyet gibi çeşitli faktörlere göre değişiklik gösterir. Hayvanilanlari.com kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, evcililanlar.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Satılık japon spitz yavru i̇lanları 05412625843.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form