Specialdogs Jylland

Specialdogs Jylland. Fra 15 feb 2021 andy hjælpes til det liv alle hunde burde have af potehjælpen , vi er en lille forening, der ikke kigger til hvor dyrene kommer fra , men kigger på dyret, de muligheder vi kan skabe og endeligt så skal vi sikre den enkelte mest muligt. Nu bor han hos min datter og jeg i strib.

GoldenDoodle Denmark Home Facebook
GoldenDoodle Denmark Home Facebook from www.facebook.com

Vi har ikke været på kennelen da den ligger i jylland, og vi først ville tage derover når hvalpene blev født. Du kan skrive en hilsen i vores gæstebog eller sende en mail på at.dog@mail.dk Op til kommende hvalpekuld ☺️☺️.

Under Alle Omstændigheder Har Jeg Nu Besluttet, At Det Ikke Bliver Fra Den Kennel, At Vores Nye Hvalp Skal Komme Fra.


Begrundelse…vores forældre hunde har stambøger i forskellige klubber og disse klubber vil ikke alle samarbejde. Her hos specialdogs v/hundepsykolog jeanette larsen opdrætter vi doodler i forskellige størrelser og typer. Her på siden kan du se billeder af vore dejlige dogue de bordeaux hunde.

Vi Har Også En Meget Anderledes Hundepension, Hvor Vil Tilbyder Hundene En Ophold I Kæmpe Store Løbegårde Med Plads Til Leg.


Så er du landet på den helt rigtige side. Se mere om deres tidligere kuld her og mere om disse hvalpe hos […] Specialdogs er blandt andet en hundepension, med beliggenhed i ølgod i region syddanmark.

Vi Har Også Hvalpe I.


Vores brune labrador maya (datter af mille) har fået hvalpe med harlekin toy puddel gismo. Da køber sprang fra, sættes denne skønne cavapoodreng til salg. Og er klar til afhentning moren er en lille sort labrador faren er en abrikos farvet lille mellem puddel hvalpen er opdrættet i stuen, og er.

For Info We Won't Write Anymore Up.


Fra 15 feb 2021 andy hjælpes til det liv alle hunde burde have af potehjælpen , vi er en lille forening, der ikke kigger til hvor dyrene kommer fra , men kigger på dyret, de muligheder vi kan skabe og endeligt så skal vi sikre den enkelte mest muligt. Maya’s mini/mellem labradoodle f1 hvalpe født den 1.3.2014 der er ikke flere hvalpe til salg. Der kom 6 hvalpe, 4 sorte tæver og en lys tæve og en sort han.

Vi Kan Også Tilbyde Dig Meget Hjælp Til Træning Og Problemløsning Af Din Familiehund.


Og gismo og ashley er harlekin farvet pudler fra en tysk klub og dem vil […] Specialdogs avlede tidligere indenfor dansk kennel klub under kennelnavnet from danahousedesign. ”balu” har levet sine første 4 år hos jeanette.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form