Malamut De Alaska

Malamut De Alaska. Are nevoie de un stapan care sa fie „liderul haitei” , sa fie autoritar si ferm , de asemenea are nevoie de foarte mult exercitiu. Cainele malmut de alaska are un corp puternic, robust, construit pentru a fi rezistent.

Curiosidades de la raza Alaskan malamute
Curiosidades de la raza Alaskan malamute from nfnatcane.es

Malamut de alaska tinde să semene cu un lup, dar această rasă mare de spitz este loială și muncitoare, premiată pentru putere și dragoste. Malamutul este un caine foarte loial, prietenos si atasat de om, in special de copii. Der alaskan malamute ist offiziell der state dog von alaska und ist unter anderem auch auf dem wappen von yukon abgebildet.

Are Nevoie De Un Stapan Care Sa Fie „Liderul Haitei” , Sa Fie Autoritar Si Ferm , De Asemenea Are Nevoie De Foarte Mult Exercitiu.


Cu un aspect asemănător cu al raselor de lupi, câinele malamut este o rasă de câini mare, impunătoare, care are caracteristicile tipice ale unui spitz (o coadă adesea curbată spre spate, o blană foarte groasă, urechi ascuțite și un cap în formă de triunghi). Malamuții au răbdare cu copiii și adoră atenția pe care o obțin de la aceștia, însă cățelușii, cu creșterea lor rapidă, pot depăși cu ușurință un copil mic sub cinci ani. Burta lor este întotdeauna albă, cu alb pe picioare, labe şi pe cap la mască.

Capul Este Lat, Ușor Rotunjit Între Urechi, Botul Este Bine Conturat, Puternic, Iar Nasul Poate Fi Alburiu, Negru Sau Maroniu.


Malamut de alaska in categoria animale de companie. Relația cu copii și alte animale. Durata de viata medie este de 10.7 ani, din care 36% au fost decese din cauza cancerului.

În Exuberanța Lor, Pot Accidenta Din Greșeală Un Copil.


Malamut de alaska malamut de alaska. Este un foarte bun caine de companie si in acelasi timp un excelent caine de sanie ca si… This litter has at least one dog.

La Vostra Famiglia Ed Il Cane Formate Una Muta.


Este perfect adevarat in tot ce ai scris. Este un câine de talie medie spre mare, robust, musculos, cu membre puternice terminate în labe late care îi permit să se deplaseze pe zăpadă fără să se afunde. In the puppies’ parentage, going back 3 generations, earned an akc conformation.

Su Peso Ronda Los 38 Kilogramos En Los Machos Y Los 34 Kg En Las.


Milton weil and his howling malamute dogsled team in the snow, nome, alaska, between 1901 and 1911 (al+ca 2380).jpg 768 × 604; Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Exista un studiu de sanatate cunoscut facut in 2004 pe malamutii de alaska pe un esantion de numai 14 caini.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form