Verschil Siberische Husky En Alaskan Malamute

Verschil Siberische Husky En Alaskan Malamute. De gelijkenis van de siberische husky en alaskan malamute. De alaskan malamute is bedoeld om grotere ladingen te dragen, terwijl de siberische husky is bedoeld voor lichtere ladingen.

Husky de Sibérie ou Malamute d'Alaska Ecole du chien
Husky de Sibérie ou Malamute d'Alaska Ecole du chien from www.ecole-du-chien.fr

Siberian huskies originated in northeast asia where they are bred by the chukchi people of siberia for sled. Ze komen oorspronkelijk uit verschillende plaatsen, alaska en siberië (zoals de naam al zegt), daarnaast is de husky vooral gebouwd op snelheid en de mal op kracht. Je zou van een mannelijke husky moeten verwachten dat.

Een Andere Manier Om Een Malamute Te Onderscheiden Van Een Husky Is De Oogkleur.


De haren van de siberische husky zijn meestal wat korter dan die. The alaskan malamute sheds more. It will bark and alert its owners of an intruder’s presence.

De National Breed Club Beveelt Aan Dat Beide Honden Worden Getest Op Heupdysplasie, Die Is Een Afwijking In De Vorming Van De Gewrichten Die Kreupelheid In De Ledematen Of Pijnlijke Artritis Van De.


De husky is notoir dunner en lichter, iets kleiner, terwijl de alaksa malamute iets robuuster en groter is: De malamute ze hebben altijd bruine ogen, terwijl de husky. In feite verschillen ze op vele manieren, waaronder de bontdikte, het land van herkomst, de temperament en vele andere factoren.

• Huskies Zijn Ontstaan In Siberië, Terwijl Malamutes Afstammen Van Alaska.


De gelijkenis van de siberische husky en alaskan malamute. De siberian is onderworpen aan jaren van zorgvuldig fokken en aanpassen om een kampioenschapshond te produceren, niet een hardwerkende sledehond, zoals de alaska husky. De alaskan malamute zijn groter en groter dan de siberische husky's.

Wat Is Het Verschil Tussen Siberische Husky En Malamute?


Om te beginnen kunnen we een observeren verschil in gewicht en grootte tussen beide exemplaren. Deze twee zijn zeer vergelijkbare kattenhondenrassen en vaker herkennen door mensen. Het belangrijkste verschil tussen alaskan malamute en siberian husky is dat alaskan malamutes grotere honden zijn, terwijl siberian husky voor een.

Ondanks De Vele Verschillen, Zijn Er Overeenkomsten Die Onervaren Mensen Misleiden In De Subtiliteiten Van Het Fokken Van Honden.


Het belangrijkste verschil tussen alaskan malamute en siberian husky is dat alaskan malamutes grotere honden zijn, terwijl siberian husky voor een. Wat is het verschil tussen siberische husky en malamute? In sled pulling races the alaskan huskies are usually used in the longer distance races and siberian huskies are often used in the shorter distance races.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form