Pomeranian Mini Na Predaj

Pomeranian Mini Na Predaj. Pes je odčervený, očkovaný, čip, veterinarny pas, pp fci. Každá informácia a fotka nás veľmi poteší a radi ju.

Pomeranian mini bez PP inzerce, prodám Hyperinzerce.cz
Pomeranian mini bez PP inzerce, prodám Hyperinzerce.cz from zvirata.hyperinzerce.cz

Mini boo pomeranian novocom top Je odčervené, zaočkované ,sú veľmi krásne ,hravý, je naučený hygienickým návykom na podložku. Na posledných fotkách sú matka a otec.

Člen Domácnosti A Strážca Domu Či Bytu, Vycvičte Si Psíka Z Bazar.sk.


Zvierata psy stranka c 1 od najnovsich tetaberta sk bazar inzercia zadarmo. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Pomeranian biely mini inzeraty zadarmo predam online.

Každá Informácia A Fotka Nás Veľmi Poteší A Radi Ju.


Všetky 3 pomenovania patria medzi známe a zaužívané pomenovania tohto plemena. Je to veľmi milej povahy. Katerina 13.9.2021 trnavský kraj, trnava, trnava 227x.

Nabízím K Prodeji Štěňátko Pomeranian Mini Velikosti , V Dospelosti Do 1,2Kg.


Poslušný, hravý, má hygienické návyky. Na posledných fotkách sú matka a otec. Pomeranian mini ponúkam na predaj krásne šteniatka pomeraniana s pp fci, šteniatka sú ockovane odcervene a zacipovane.v dospelosti menšieho vzrastu do 1 kg.

Najkrajšie Psy A Šteniatka Za Skvelé Ceny, Široká Ponuka Psov A Šteniatok Na Predaj A Kúpu V Online Bazári.


Prosím kontaktujte má iba vážny zaujemci najlepšie poslem foto a video. Mini maltezak, mini maltez ponúkam na predaj šteniatko mini maltezak. Aktuálna a prehľadná ponuka inzerátov.

Prosím Kontaktujte Má Iba Vážny Zaujemci Najlepšie Poslem Foto A Video.


Pre viac info má kontaktujte. Pomeranian super mini s pp ponúka na predaj špičkového pomeranian špica. Majú cip , pas a rodokmeň pedigre export.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form