Satılık Pomeranian Yavrusu Ankara

Satılık Pomeranian Yavrusu Ankara. Cemal kuruoğlu 0533 201 49 17 0224 413 55 66 (mağaza) i̇nstagram gitmek i̇çin tıklayın facebook sayfamıza gitme. Üstelik mozart, kraliçe victoria gibi çeşitli ünlü isimler de pomeranian ırkındaki köpekleri beslemiştir.

Ankara İçin Pomeranian Boo Yavrular, 2021 Köpek, Ankara
Ankara İçin Pomeranian Boo Yavrular, 2021 Köpek, Ankara from www.pinterest.com.mx

Tüylü yapıya sahip olan yavrusu çok canlı ve neşeli yapıya sahiptir. Cemal kuruoğlu 0533 201 49 17 0224 413 55 66 (mağaza) i̇nstagram gitmek i̇çin tıklayın facebook sayfamıza gitme. Giriş yap kayıt ol ücretsiz i̇lan ver.

Piyasada Satılan Spitz Yavruları Pomeranian'a Çok Benzer, Onlarla Karıştırmayınız.


Bir şekilde tilki görüntüsünü andıran bu muazzam hayvan, küçük köpek türleri içerisinde çok sevecen ve eğitime uygun yapısıyla dikkat çekmektedir. Ankara pomeranian orjinal pomeranian yavrusu ırk garantili city pet shop ankara i̇nstagram ve facebook adreslerimizi takip edebilirsiniz city pet shop. Satılık köpek i̇lanları ve satılık köpek fiyatları.

Satılık Pomeranian Boo Yavruları İletişim:


Bu konuda eğitilebilirlik ve hayvanların özellikleri, gerçekten önemli bir şekilde ön plana. Yönetmeliğe tabi satış yerlerinde iki aylıktan küçük ve aşısı yapılmamış kedi ve köpek yavrusu satılamaz. İç anadolu » ankara » çankaya.

Tatlı Akıllı Pomeranian Köpek Yavrusu Tuvalet Eğitimli Aşılı Veteriner Kontrol, Dewormed Ve Bugüne Kadar Tüm Veteriner Kayıtları Var Iyi Eğitimli Ve Ç, Köpek Ilanları Hayvanlar Alemi Çankaya Ankara


Satılık 2 adet gui̇nea pi̇g yavrusu yavrusu ve 2 adet gui̇nea pi̇g yavrusu sahiplendirme ilanları arasından ücretsiz 2 adet gui̇nea pi̇g yavrusu sahibi olabilirsiniz. Pomeranian cinsi köpeklerin, tilkiyi andıran küçük bir yüzleri ve çok tüylü bir yapıları. Cemal kuruoğlu 0533 201 49 17 0224 413 55 66 (mağaza) i̇nstagram gitmek i̇çin tıklayın facebook sayfamıza gitme.

Pomeraian Eğitimi Ve Genel Bakım Genellikle Uzun Tüylü Hayvanların Bakımı Konusunda Çok Dikkatli Davranmak Gerekmektedir.


Satılık gerçek pomeranian yavrular sahibinden yavrular 2 aylık istanbulda â~â~ pomeranian boo â~â~ yavrularimiz mevcuttur. ( almak isteyenler bilgi için mesaj atabilirsiniz ) çiko bihter ve yavruların resimlerini albümde bulabilirsiniz. Üstelik mozart, kraliçe victoria gibi çeşitli ünlü isimler de pomeranian ırkındaki köpekleri beslemiştir.

Sahibinden Evcil Süs Köpek Sahiplenme, Küçük Irk Büyümeyen Tüm Cins Dişi, Erkek Köpek Yavrusu Bulabilirsiniz.


Tüylü yapıya sahip olan yavrusu çok canlı ve neşeli yapıya sahiptir. Tıpkı küçük bir oyuncak köpeği anımsatan pomeranian ırkı, son derece sevimli, akıllı ve uyumludur. Çok küçük doğan yavruların üç tanesi avuç içine sığabilir.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form