Pomeranian Husky Køb

Pomeranian Husky Køb. Den spændende historie bag racen pomeranian. En pomeranian er en fantastisk familiehund.

NYT 1stk mix á Husky, Pomer... dba.dk Køb og Salg af
NYT 1stk mix á Husky, Pomer... dba.dk Køb og Salg af from www.dba.dk

9 august, pomsky, pomeranian/husky mix, hvalp, 4 uger , salgklar d. Pomsky, pomeranian/husky mix, hvalpe, 4 uger , salgklar d. Den ligner på mange punkter en ulv og udstråler natur og nordiske gener.

Pomeranian Hvalpe, To Dejlige Bamser Til Salg Sødeste Dejligste Små Pomeranian Hvalpe Til Salg.


Den billigste annonce er tilgjængelig for kr. Poms er fra den tyske spitzfamilie, og de ligner den oprindelige hundelinje. Han bor med andre hunde, og er rigtig kærlig, social og.

Mere End 100.000 Leder Efter En Hund Hos Os Hver Måned.


Pomsky, pomeranian/husky mix, hvalpe, 4 uger , salgklar d. Over 1388 annoncer på gipote.dk lige nu. Her hos dyreportal.dk har vi det du søger, om det er en hund som bortgives eller leder du efter en salgsklar hundehvalp, finder du hvad du kigger efter.

Sibirien Husky, Hvalpe, 2 Uger , Salgklar 5.


Tjek alle annoncer fra hundredvis af markedspladser på alleannoncer.dk. Her er den perfekte lille hund med en skøn blød pels. Danmarks største portal for køb og salg af hunde.

Som Udgangspunkt Vil Moderen Være En Husky, Da Dette.


Den er klassificeret som en dværghund pga. Hun er opvokset med børn, andre små hunde og katte. Den har gode evner for at følge et spor, og opgaven stimulerer den mentalt på en meget positiv måde.

9 Uger De Er Stille Og Rolige Hunde, Meget Glad.


Vi har 16 resultater for pomeranian hvalpe til salg til de bedste priser. Pomeranian er glad, opmærksom og lærenem, og den kan blive overraskende lydig, hvis ejeren blot er tålmodig, venlig og konsekvent. Pomeranian husky er krydset mellem en pomeranian og en husky, og det er en ret lille hund.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form