Alaskan Husky Uppfödare

Alaskan Husky Uppfödare. Vår andra malamute (denna gång 100 % renrasig) köptes för att jag ville ha en egen hund att åka drag med. Den viktigaste egenskapen var och är hundens vilja och förmåga att arbeta framför släden.

Siberian husky valpar till salu Köpahund.se
Siberian husky valpar till salu Köpahund.se from www.skk.se

171 rows läs mer om hundrasen siberian husky. Läs mer om hundrasen siberian husky. Vissa anser att alla draghundskorsningar kan kallas.

Valpar Med Överlägsen Stamtavla Från Dessa Raser Kan Ha Prislappar Upp Till $ 6500.


Alla de polara raserna har urspungligen använts som draghundar och är ganska små raser i sverige. Som namnet antyder så har dessa hundar sitt ursprung i alaska där de korsades fram med den enda målsättningen att få fram en så bra slädhund som möjligt. Här finns också valpar till salu från.

The Alaskan Husky Is An Incredibly Athletic Dog Variety, And As A Dog Crossbreed Their Appearance Can Vary Markedly, Although Various Lines Have Been Bred For Multiple Generations And Breed Very True To That Line's Type.


Vid sydpolen, nordpolen, arktis och antarktis. Man ser inte en alaskan husky som en egen hundras utan man ser den som en blandras. Alaskan husky är en ganska ny ras.

Men Detta Var Då Lite Skojigt, Ingela Tipsa Mig I Dag Om En Ras Som Ännu Inte Är Laglig Som Ras I Sverige, Men Alaskan Klee Kai Heter Den Och Är En Miniatyr Av Malamute/Husky Hundarna.


Vi tar hjälp av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Alaskan klee kai är en liten hund med stor likhet med alaskan husky. Husky klee kai eller mini husky ej godkända raser i sverige, vilket betyder att hunden du köper kommer klassas som blandras.

This Litter Has At Least One Dog.


Alaskan malamute är en av fyra polarhundsraser. Vad som utgör en alaskan husky är omtvistat. Den finns heller inte erkänd som en ras av de stora kennelklubbarna runt om i världen.

Hur Gammal En Hund Som Ska Omplaceras Är, Och Hur Den Mår Samt Om Den Har Några Sjukdomar, Är Faktorer Som Påverkar Priset För En Omplaceringshund.


Via vissa uppfödare kan du också köpa en siberian husky via omplacering. Rasens standard är baserad på siberian husky's rasstandard men det finns skillnader som gör dem lätta att skilja från siberian husky. Alaskan husky är en hundras som man framavlat i stort sett enbart för att använda den som en draghund och framförallt då till att dra slädar.

Pedes Manies

Hei Folks, My Name Is Pedes Manies, Self Enterpreneur At Dunia Penuh Tawa

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form